Vitocal 200-G Pro: onze nieuwe, aantrekkelijk geprijsde warmtepomp

Het gestandaardiseerd ontwerp staat garant voor een snelle planning en vereenvoudigde installatie

Als u warmtepompsystemen voor grotere woningen, kantoorgebouwen of bedrijfsgebouwen binnen een kort tijdsbestek, en voor een scherp budget wil realiseren, is er momenteel geen eenvoudiger oplossing dan de Vitocal Pro-serie. De nieuwe Vitocal 200-G Pro pekel / water-warmtepomp is een echt aantrekkelijk geprijsde oplossing voor warmteafgifte tot 100 kilowatt!

De Vitocal Pro is eveneens geschikt voor nieuwbouw- en moderniseringsprojecten. Het gestandaardiseerde ontwerp maakt een snelle en uitgebreide systeemplanning, transparante kostenspecificaties en eenvoudige installatie mogelijk.

Een ander voordeel van deze nieuwe warmtepomp is het compacte ontwerp. De Vitocal Pro serie heeft zeer weinig ruimte nodig, het volledige toestel is slechts 850 millimeter breed. Het wordt ook geleverd met connectoren aan de linker- en rechterkant, zodat het apparaat perfect in elke mogelijke hoek kan worden geïnstalleerd.

“Compact ontwerp, ook bij uitstek geschikt voor hoekinstallatie”

Lage bedrijfskosten en bewezen componenten

Bewezen componenten, zoals de volledig hermetische scroll-compressoren, zorgen ervoor dat de Vitocal 200-G Pro betrouwbaar en met weinig onderhoud kan werken. Het RCD-systeem (koelmiddelcyclusdiagnose) zorgt er ook voor dat de bedrijfskosten zo laag mogelijk worden gehouden. Het systeem regelt constant de koelmiddelcyclus, in wisselwerking met de elektronische expansieklep en talrijke sensoren in elk werkpunt om de hoogst mogelijke mate van efficiëntie te garanderen.
De warmtepomp is bijzonder energiezuinig en heeft een hoge COP (prestatiecoëfficiënt) van meer dan 4,5 (in overeenstemming met EN 14511 bij B0 / W35 ° C) en levert hoge aanvoertemperaturen tot 60 ° C. Dit kan zelfs worden bereikt in de radiatorsystemen die vaak in bestaande gebouwen worden aangetroffen.

Eenvoudige bediening met Vitotronic 200

De Vitotronic 200-regeleenheid is rechtstreeks afkomstig uit de Vitocal-serie voor een- en tweegezinswoningen. De warmtegenerator is daarom eenvoudig en intuïtief te gebruiken. De gebruiker wordt ondersteund door duidelijk gestructureerde menu’s, duidelijke tekst en grafische weergaven.

De Vitotronic 200 regelt maximaal drie verwarmingscircuits en de natuurlijke koelfunctie kan worden gebruikt om aangename omgevingstemperaturen op warme zomerdagen te garanderen. Dit wordt bereikt door ruimtewarmte via het verwarmingswater naar de grond te geleiden.